Jdi na obsah Jdi na menu
 


Penny

5. 12. 2010

kaley-cuoco-maxim-magazine-photoshoot--5-.jpgKaley Christina Cuoco se narodila 30. listopadu 1985 v Camarillu, v Kalifornii rodičům Garymu a Layne Cuoco. Jejich příjmení má italský původ a znamená něco jako „vařit“. Kaley má mladší sestru Brianu.

Modelkou se stala již v šesti letech a v sedmi si vystřihla svoji první roli – v televizním filmu QUICKSAND (Pohyblivý písek). Hostovala ve spoustě seriálů, ve dvanácti si zahrála ve filmu PERFEKTNÍ ZÁSKOK a v patnácti se svou vrstevnicí – v té době rovněž začínající herečkou – Michelle Trachtenberg – ve filmu TO ANI NEMŮŽE BÝT NEBE. Ve Spojených státech ji roku 2002 proslavil seriál 8 JEDNODUCHÝCH PRAVIDEL. V devatenácti se ji do rukou dostala nabídka na zajímavou roli pubertální dcery Amandy guvernérky státu Kalifornie v katastrofickém filmu DESET A PŮL STUPNĚ. Od roku 2005 vystupuje v poslední sérii ČARODĚJEK jako Billie, mladá svěřenkyně sester Halliwellových. 
                                                                                Tato role ji vynesla zatím asi největší popularitu.
Ve volném čase Kaley ráda hraje tenis (je dokonce členkou týmu amatérské divize Jižní Kalifornie), bowling, nakupuje, baví se s kamarády, tancuje hip-hop, jezdí na koni nebo hraje na bicí. Říká, že stačí 10 minut „mlácení do bubnů“ a je z ní jiný člověk….

zdroj:www.csfd.cz